Magazin

27 najprodavanijih kućnih papuča koje nećete htjeti skinuti

0 52

Ako radite od kuće ili se jednostavno vraćate kući nakon dugog dana, velike su šanse da vas bole noge. Tu dolaze najbolje kućne papuče za žene. Možda ste do sada uložili u prostirku za sto ili masažer za stopala kako biste se borili protiv umora u ovom temeljnom dijelu vašeg tijela, ali nemojte podcijeniti moć udobnog i udobnog papuče (ili grudnjake) da ulepšaju mršav dan. Dobar par idealno podstiče i omekšava vaša stopala i čini svakodnevne životne aktivnosti, poput hvatanja pošte i TV maratona, još opuštajućim. Štaviše, ako se nosite s problemima kao što su plantarni fasciitis ili pronacija, par papuča koje podržavaju svađu po kući mogu vam pružiti dugotrajno olakšanje.

Bilo da ulažete u svoj prvi par i ne znate odakle početi ili proširiti svoju kolekciju (uvijek mudar potez), postoji cijeli svijet mekih papuča koje pružaju podršku prilagođene vašim ukusima. Od vunenih, krznenih čizama do laganih frotirnih tobogana i odličnih japanki (za one sa znojnim stopalima), evo 28 najprodavanije kućne papuče za žene koje će umiriti vaše vrijedne tabane.

Sve proizvode predstavljene na SELF nezavisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih veza, možemo zaraditi proviziju za partnere.

Amazon

Glerups Slip-On kožne papuče Glerupi imaju reputaciju jedne od najudobnijih papuča za hladno vrijeme, jer su izrađene od mješavine merino vune i vune Gotland. Dovoljno dobro pristaju na stopala da ih možete nositi sa čarapama, a imaju mekane potplate od teleće kože za podmetanje.

141981700Zappos

141981700 UGG Scuffette IIAko više volite UGG papuče, ovi minimalistički tobogani imaju vodootporni antilop gornji dio i udobne kragne od ovčje kože.

141981700

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.