Magazin

24 vjenčanice za kupnju na Amazonu – sve ispod 100 USD

0 81

Sa toplim vremenom dolazi i sezona vjenčanja i radosti pronalaženja haljine koju ćete obući ako ste odgovorili sa da. Srećom, na Amazonu postoji mnogo prekrasnih vjenčanica za gošće koje su pristupačne i koje se isporučuju u roku od nekoliko dana (sa lakim povratom i zamjenom) – štedeći vas stresa od preturanja po trgovinama, suočavanja s linijama u svlačionici i trošenja $300 na haljini koju nosite samo jednom.

Kada je u pitanju kupovina najbolje vjenčanice za goste, postoji mnogo važnih faktora, ali primarni su formalnost, fit i finansije. Morate voditi računa o vremenu i vremenu (vruće popodne ili hladnije veče); lokacija (blatna bašta, mirna plaža, klimatizovana plesna dvorana?); kodeks oblačenja (crna kravata, koktel ili casual haljina). Zatim uzmite u obzir kroj: Koji oblik i stil najbolje pristaje vašem tijelu? Tražite li Instagram-mable showtopper party haljine ili svestraniju midi haljinu ili maxi haljinu koju možete nositi nakon vjenčanja? Koliko vam je prioritet udobnost, prozračnost i izlazak na plesni podij? Na kraju, vaš budžet. Biti gost na vjenčanju (ili djeveruša) se dodaje! Ono što nosite bi trebalo da učini da se osjećate sjajno, a da ne oštetite svoju banku.

U nastavku smo zaokružili najprodavanije ljetne vjenčanice za goste na Amazonu koje dolaze u širokom spektru stilova i dimenzioniranje (uključujući plus veličine). Naći ćete prekrasne haljine sa omotačem, slip haljine, svečane haljine i još mnogo toga—što sve košta ispod 40 USD (a mnoge ispod 40 )).

Sve proizvode predstavljene na SELF-u nezavisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.