Magazin

16 najboljih organizatora pilula koji su stilski i praktični u 2023.: Amazon, Etsy, Nordstrom, Verishop

0 18

Svako sa redovnim režimom uzimanja lekova zna koliko je frustracija pronalaženja najboljeg organizatora pilula za svoje potrebe—i onog koji nije sasvim bla za gledanje dan posle dan, doza za dozom. Možda svakodnevno uzimate multivitamine ili kontracepcijske pilule, ili možda imate intenzivniji raspored koji zahtijeva više doza dnevno. U svakom slučaju, postoji mnogo kutija za tablete i dozatora koji su podjednako lijepi koliko i praktični.

Kada je u pitanju pronalaženje pravog dozatora tableta za vaš životni stil, ključno je razmisliti kako ćete ga koristiti. Trebalo bi da uzmete u obzir koliko često uzimate svoje lijekove (svakodnevno, dva puta dnevno, četiri puta dnevno), kada i gdje planirate koristiti kutiju (kod kuće ili na putovanju), koliko često želite da dopunjujete slučaju (tjedno ili mjesečno), koliko su velike vaše pilule i koliko ste spretni (u tom slučaju kutija za tablete koja se lako pristupa može biti idealna). Naći ćete da postoje kutije za tablete s različitim brojem odjeljaka koje su podijeljene i prostrane koliko vam je potrebno, dovoljno kompaktne da ih možete staviti u džep ili torbicu, pa čak i dovoljno pametne da vam pošalju obavijesti kada dođe vrijeme da uzmete svoju dozu.

Od Amazona do Etsyja, ispod su neki od najboljih organizatora pilula na tržištu koji će pojednostaviti vaše lijekove na moderan način. Oni su također odličan organizacijski poklon za osobu tipa A u vašem životu.

Svi proizvodi istaknuti na SELF su neovisno odabrani od strane naših urednika. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih veza, možemo zaraditi proviziju za partnere.

Amazon

Mimi Medcessories 7-Day Pretty Pillbox Ova diskretna metalna kutija za tablete ima dvostrano klizno dugme koje se može pritisnuti za otvaranje organizatora sa bilo koje strane jednom rukom. Unutra se nalazi sedam različitih pregrada za dan u nedelji, sa dodatnim odeljkom za lekove po potrebi kao što su tablete protiv alergija ili protiv bolova. Njegova mala veličina olakšava ubacivanje u torbicu u pokretu.

49907Nordstrom

Port and Polish Pill Box Ovaj port i poljski organizator tableta za putovanja jedan je od najljepših na listi, sa suptilno ispisanim danima u sedmici i uključenim ogledalom (tako da služi i kao kompakt). Također dolazi u raznim bojama (uključujući lila) i ima mjesta za veće pilule i suplemente.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.