Magazin

Sherri Shepherd je ovog vikenda podijelila novosti o zdravlju nakon hitne operacije

0 23

Sherri Shepherd je morala propustiti svoje mjesto gostovanja The Wendy Williams Show u ponedjeljak nakon što je imala hitnu operaciju tokom vikenda. 30-godišnjakinja je dobila upalu slijepog crijeva, što je u emisiji najavio njen zamjenski voditelj, glumac Michael Rapaport.

“Dakle Sherri je danas trebala biti domaćin. Nažalost, imala je upalu slijepog crijeva”, rekao je za publiku Wendy Williams Show. “Ona je dobro. Ona je dobro. Morala je u bolnicu sinoć na hitnoj operaciji. Danas se osjeća dobro i odmorna je. Ozdravi brzo Sherri. Svi te vole!”

Shepherd je također potvrdio operaciju na različitim nalozima na društvenim mrežama , gdje je objavila video klip iz svog bolničkog kreveta. „Upravo sam imala hitnu operaciju slepog creva“, kaže ona. “Ne znam odakle je došlo, odjednom me je jako zabolio. Došao sam po Metamucil i rekli su: ‘Moramo vam odmah izvaditi slijepo crijevo.’ Pa su mi uklonili slijepo crijevo.”

Zvijezda je očito još uvijek imala smisao za humor, jer je rekla da je drama dana bila to što joj je nestala perika. “Upravo sam našla svoju periku. Počeli smo, otišla sam na operaciju sa perikom, izašla sam ćelava i izgledala sam kao Ludacris”, rekla je. “Ali pronašli smo moju periku.” Takođe je zahvalila osoblju u NYC Health + Hospitals/Bellevue što su joj uklonili slijepo crijevo.

Očekuje se da će se danas vratiti kao gost i objavila je fotografiju onoga što bi joj bilo domaćin odjevni predmet koji je odlučila promijeniti jer joj je stomak i dalje natečen. “Moj stilist trenutno mahnito kupuje široke i lepršave haljine!” napisala je.

Apendiks je cijev nalik prstu pričvršćena za debelo crijevo—to je radni dio imunološkog sistema kod djece, ali prestaje to raditi kao odrasla osoba, Johns Hopkins Medicine objašnjava. Upala slijepog crijeva je upala slijepog crijeva uzrokovana blokadom – to se može dogoditi zbog raznih virusa ili bakterija, zarobljene stolice ili čak tumora. Jednom kada se začepi, postaje bolna i otečena, a zatim dotok krvi u slijepo crijevo počinje da se smanjuje. Slijepo crijevo može početi umrijeti, a mogu se početi razvijati rupe ili čak puknuti, a sve to omogućava da stolica, sluz i infekcija uđu u abdomen, što dovodi do ozbiljne infekcije koja se zove peritonitis. Upala slijepog crijeva je najčešći kod ljudi između 10 i 10, ali se može dogoditi u bilo kojoj dobi, prema Mayo Clinic.

101010

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.