Magazin

Ovaj novi sočni guava serum pakiran je posvjetljujućim sastojcima

0 37

Svi proizvodi koji se nalaze na SELF -u neovisno su odabrani od strane naših urednika. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih veza, možemo zaraditi proviziju za pridružene osobe.

Naravno, nekima je to možda sezona začina od bundeve, ali drugi se još uvijek pokušavaju držati posljednjeg dijela ljeta. A novi Glow Recipe serum donosi tu sunčanu, tropsku dobrotu plus osvjetljavajuće i hidratantne prednosti koje će vaš ljetni sjaj unijeti u jesen i izvan nje.

Najnovija voćna ponuda marke, Guava vitamin C tamni mrljasti serum , ima za cilj osvijetliti tamne mrlje i tupost kombinacijom antioksidansa i traneksaminske kiseline, relativno novog sastojka u proizvodima bez recepta. Ali serum guave ne sadrži samo jedan oblik vitamina C (ozloglašeno nestabilan sastojak), on ima pet, uključujući i topljive u vodi i uljima formule. Iako je vitamin C sastojak za posvjetljivanje kože, različiti oblici najbolje djeluju na različitim tipovima kože, a neke je lakše održati stabiliziranima od drugih, pa ovaj proizvod ovdje pokriva sve svoje osnove.

Recept za sjaj upario je sav taj vitamin C (uključujući neke dobivene iz ulja sjemenki guave i ekstrakta ploda guave) s antioksidansima vitaminom E i ferulinskom kiselinom. To je all-star kombinacija sastojaka koja se često može vidjeti u mnogo skupljim proizvodima. Prethodni serum vitamina C Glow Recipea, Pineapple-C Bright Serum, sadrži sastojke za piling, kao i zvjezdani antioksidans. Zauzvrat, serum guave udvostručuje nježne sastojke za posvjetljivanje.

Serum također sadrži 1,1% traneksaminske kiseline, koja je opsežno proučavana posljednjih nekoliko godina u oralnim pripravcima za liječenje hiperpigmentacije, uključujući melazmu. Općenito postoji više dokaza koji pokazuju da traneksaminska kiselina može pomoći u smanjenju melazme kada se uzima oralno, nego kada se koristi lokalno. No, sve veći broj dokaza sugerira da bi i lokalne formulacije mogle imati neke koristi. Uz dodatak glicerina i hijaluronske kiseline, formula će također pomoći da se koža osjeća hidratiziranom i glatkom.

Guava novi serum od guave, lagane teksture gela i jarko ružičaste boje, upija se u kožu lako. Od danas je dostupan na web mjestu robne marke i u Sephori.

Recept za sjaj Guava serum protiv tamnih mrlja vitamina C Ovaj sočni serum sadrži kombinaciju antioksidansa i snažnih sastojaka za posvjetljivanje za ciljanje tamnih mrlja i hiperpigmentacije.

Povezano:

9 Tretmani protiv tamnih mrlja koji zaista djeluju, prema dermatolozima 17 najboljih seruma vitamina C za svjetliju, sjajniju kožu 11 Snažno sprječavanje starenja Sastojci za njegu kože koje trebate znati

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.