Magazin

32 fantastična paketa za naramenice i torbe za pojas za avanture bez ruku

0 26

Koristan trend za ponovno oživljavanje je torba za navijače—nevjerojatno praktična torba koju smo ismijavali da su naši tati nosili prije nego što smo ih konačno prihvatili. Najbolji torbi i torbe za remen rješavaju dosadan problem vučenja teške torbe, torbice ili torbe za vikend koja može izgledati kao cigla koja vam se ljulja iz ruke, ili da morate imati posla s ruksakom kada vam zapravo nije potreban sve to mnogo stvari.

Bez obzira da li idete na trčanje, putovanje na posao, ples na muzičkom festivalu ili samo želite da držite telefon, ključeve i gotovinu u blizini, najbolji paketi za navijanje vaše osnovne potrepštine blizu vašeg tijela dok vas ostavljaju slobodne ruke i nesputane prtljagom. Postoje čak i torbe za nove mame koje služe i kao torbe za pelene, a svoju torbicu možete nositi oko struka na tradicionalan način, preko ramena ili remena kao torbu preko tijela.

Zahvaljujući mnogim našim omiljenim brendovima, uključujući Lululemon, Madewell, Nike, Everlane, Dagne Dover, Jansport i Girlfriend Collective, na tržištu postoji mnogo prekrasnih torbi i torbi u svim oblicima, veličinama, zabavnih boja i stilova. Ispod su naši najbolji izbori za najbolje navijačke pakete koje smo uočili, tako da možete pronaći onaj koji vam zaista odgovara.

Sve proizvode predstavljene na SELF-u nezavisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih veza, možemo zaraditi proviziju za partnere.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.