Magazin

Vodič za poklone za njega

0 3

Bodybuilding.com

Decembar 07, 2016 • 2 min čitanja

Gledate kako vaša voljena osoba stavlja sate u svoje fitnes rutine iz sedmice u sedmicu. Njihova dosljedna upornost je inspirativna, a vi želite da vaš praznični poklon njima odražava to. Međutim, s mnoštvom dostupnih dodataka za vježbanje i fitnes naprava, odabir tog savršenog poklona može izgledati neodoljivo. Niste sigurni šta da poklonite tom posvećenom posetiocu teretane u svom životu? Ne tražite dalje od naših prijedloga odabranih u nastavku.

Protein Proteini, proteini, proteini. Osnova svih stvari fitnesa. Svaki dizač će biti uzbuđen da ima malo dodatnog poticaja za oporavak nakon treninga. Ova mješavina proteina odličnog okusa, koja se brzo upija, sigurno će koristiti rutinu vježbanja vaše voljene osobe. Pomozite mu da postigne svoje fitnes ciljeve s jednim od 9 ukusnih okusa.​​

Pre Jym Vidiš koliko se on napaja za teretana. Njegova konzistentnost je na vrhuncu, nikada ne propušta trening čak ni kada je iscrpljen. Pomozite svojoj voljenoj osobi da radi najbolje čak i kada se ne osjeća najbolje uz ovu moćnu formulu prije treninga. Njegov dizajn je kreiran da radi koliko i oni, čineći svako dizalo snažnijim koliko može. Ove godine poklonite odličan trening.

BodyFit pretplata Možda imaju sve pojaseve za podizanje i trake koje bi im ikada zatrebale . Možda imaju dovoljno dodataka za opskrbu bunkera za preživljavanje. Kada se suočite s nekim za koga je tako teško kupiti, može biti od pomoći pokloniti nešto što nikada ne može ostati bez koristi. Bilo da tek počinju ili to rade godinama, mogu imati velike koristi od Bodyfit pretplate. Ova vrhunska usluga pruža im bezbroj planova za fitnes koje mogu birati i korisne članke i video zapise kako bi bili u vrhu svoje igre.

Theragun Vježbanje je odlično, ali bol…ne toliko. Jedan od najboljih načina za borbu protiv ove često frustrirajuće nuspojave vježbanja je masaža. Dok je opuštajuća i terapeutska, prosječna masaža može vam preći preko vašeg idealnog budžeta. I to samo za jedan sat! Uštedite novac i uštedite gnjavažu sa Therabody-ovim vrhunskim masažnim pištoljem. Ovaj lični, prijenosni masažer dizajniran je da pogodi vaše okidačke tačke i otopi sve mišićne čvorove. Priuštite svojoj voljenoj osobi poklon opuštanja ove godine. Biće im drago da jeste.

2022

Performance Joggers Zima je, što znači da je vrijeme za hladne utege i zaleđene staze . Nema boljeg načina da započnete ovu sezonu uspjeha nego sa svježim liftingom. Ove džogere su dizajnirane da izgledaju dobro i imaju odlične performanse. Savijaju se kada to radite, a njihovi džepovi sa patentnim zatvaračima sprečavaju da vam telefon ispadne tokom bilo koje intenzivne vježbe. Pomozite svojoj voljenoj osobi da izgleda i osjeća se najbolje ove praznične sezone uz par džogera.

2016

Još niste sigurni da li će ovi pokloni poslužiti? Pokrili smo te. Pogledajte fantastičan vodič za poklone koji smo kreirali da vam olakšamo.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.