Magazin

21 od najtoplijih čarapa koje možete nositi cijelu zimu 2023: Smartwool, Darn Tough, Bombas

0 31

U slučaju da ste prošle sedmice propustili Dan mrmota, čeka nas još šest sedmica zime—i samo najtoplije čarape će nas dočekati do proljetnog odmrzavanja. Volimo jednostavnu pamučnu čarapu kao i sljedeća osoba, ali kada je vani hladno i sve što želimo da obučemo su udobni džemperi, mnogo više volimo tople čarape od merino vune, plišane tkanine visokog dlaka, i, ako smo mi osjećam se posebno otmjenim, kašmir. Srećom, ne morate ići na hladno da pokupite nove čarape – možete pronaći čitav niz tost-toplih opcija online.

Od Darn Tough planinarskih čarapa do lepršavih UGG čarapa za odmaranje i prozračnih (ali izolovanih) čarapa za trčanje, možete pronaći parove čarapa koje su spremne za hladno vrijeme i pogodne za niz odjevnih kombinacija i prilika. Odlično se slažu sa zimskim čizmama i papučama—tako da možete ostati u ili izaći ako želite—i, uprkos njihovoj toploj toplini, neće napustiti vaša stopala znojni nered.

Ovdje smo odabrali neke od apsolutno najtoplijih čarapa koje su trenutno dostupne za kupovinu, prema riječima entuzijastičnih recenzenata. Čitajte dalje kako biste spasili svoja stopala od zimske hladnoće i poljubili svoje ledene nožne prste zbogom.

Svi proizvodi istaknuti na SELF su neovisno odabrani od strane naših urednika. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih veza, možemo zaraditi proviziju za partnere.

Bombas

Merino Vunene Sunset Stripe Quarter čarape (4-pak) Prekrivene retro uzorkom pruga na manžetama, ove čarape za gležnjeve omiljenog brenda Bombas su rastezljive, odvode vlagu i podržavaju čitav luk i podnožje. Njihov ultrameki sastav vune omogućava im da vaša stopala održe topla bez pregrijavanja.

Dostupne u veličinama S do L.

66487462REI

Darn Tough Gatewood Boot Sock Full Cushion SocksNe samo da vuna odvaja znoj, već je i otporna na mirise – tako da možete biti sigurni da će vaša stopala ostati svježa u ovim čarapama za čizme od mješavine merino vune iz Darn Tough-a tokom cijelog dana.

Dostupan u veličinama S do L.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.