Magazin

11 najboljih Lululemon tajica za svaku vrstu treninga

0 39

U godinama otkako se Lululemon prvi put razgranao iz odjeće za jogu u širi svijet aktivne odjeće, došli smo do izbora najboljih Lululemon tajica za niz vježbi. Tu su kompresijske hulahopke pune dužine, udobni parovi obloženi flisom i udobne skraćene helanke za vježbanje – samo da vam damo predstavu o opcijama kojima obiluju ovaj vrhunski (i često nagrađivani SELF Activewear) brend.

Lululemon je doduše na najskupljoj strani spektra, ali kvalitet njegovih tajica često pomaže da se opravda njegova cijena. SAMOSTALNI testeri i urednici zajedno s recenzentima na mreži izvještavaju o fantastičnom povratu svojih ulaganja: Lululemon helanke nemaju tendenciju da se pilule, ne trljaju, savijaju ili se pokvase. Umjesto toga, skupljaju sjajne kritike za svoje ultrameke četverosmjerne rastezljive tkanine koje odvode znoj i vlagu, a u nekim slučajevima ostaju hladne i suhe na dodir tokom vježbanja. A kada je u pitanju pristajanje, široki pojasevi pouzdano visokog struka i uklopljene noge pružaju podršku i kao druga koža. Još bolje? Neki pari Lululemon helanke imaju veoma važnu vezicu u struku za prilagođavanje kroja i set bočnih džepova za odlaganje.

Bilo da trenirate snage, trčite (ili samo obično trčanje), ili bavljenje jogom (koja je, kao što možete zaključiti iz njenih najbolje ocijenjenih strunjača i dodataka za jogu, još uvijek kruh i puter brenda), tu su Lulu helanke koje će se osjećati sjajno i držati korak s vama. Ovdje smo istakli najbolje Lululemon tajice koje možete isprobati sada, za sve vrste aktivnosti.

Sve proizvode predstavljene na SELF nezavisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.